Inspiration

Find inspiration til den digitale fremtid her

Fra idé til virkelighed

Hvordan kommer de gode ideer frem og giver værdi?

Her finder du både forskellige muligheder, og helt konkrete eksempler på prototyping, startups's og også ganske gratis inspiration.

Det koster ikke noget at lade sig inspirere

- altså bortset fra tiden, også til alle de ideer, der kommer ud af det

Inspirationsmøder

Der er mulighed for en række forskellige inspirationsaktiviteter - også selvom du ikke er kunde - fx sofamøder om dataværdi og inspirationsmøder om digitalisering, prototyping, start-up's og mere.

Excel-eksempler

Med Microsoft Excel kan man løse et væld af opgaver - også de mere opfindsomme

Videoteket

En lang række InspirationsVideoer har igennem årene fokuseret på at give ideer og vise muligheder. Der er både 'åbne' på YouTube og de 'lukkede' for kunder og specielt inviterede.

Prototyping, Office-apps og MOAF™


Visualisering af ideerne er en vigtig del af tilblivelsen, og derfor benyttes ofte prototyping undervejs i projekter, der indeholder digitalisering eller procesoptimering. I den forbindelse stilles en række 'åbne' prototyper og Office-apps til rådighed. Du kan se nogle af dem her.


I forbindelse med prototyping-projekter kan nye bygges efter specifikke ønsker og formål. Alle er fuldt funktionsdygtige, og kan benyttes sideløbende med viderudvikling henimod den perfekte virkelighed. Af og til vælger virksomheder endda at fortsætte med prototypen som blivende løsning.


Som kunde hos IDE CRM er alle eksisterende 'åbne' prototyper inkluderet i et rådgivningsabonnement efter behov og nysgerrighed. De bygger - ligesom ofte også de kundespecifikke løsninger og 'private' prototyper - på MOAF™ (Microsoft Office App Framework © IDE CRM).


Se mere om Rådgivningsabonnement hos IDE CRM her >>

InfoBlik™


Microsoft® Office app i Excel®
der både giver information,
overblik, nemme genveje,
hjælper, giver nye muligheder,
og sparer tid i de daglige opgaver


Vil du høre mere eller se InspirationsVideoen? Så send en mail via knappen...

YouTube

Kunderejsen


Microsoft® Office app i Excel®
der både viser status for kunderne, og giver mulighed for at dykke ned i de enkelte faser af kunderejsen, og arbejde videre med kundeinformationerne


Vil du høre mere eller se InspirationsVideoen? Så send en mail via knappen...

YouTube

Outlook-kategorier


Er Indbakken af og til lidt uoverskuelig? Lad Outlook hjælpe fx ved at markere hver e-mail med kategori efter afsenderens relevans. Den kender blandt andet økonomisystemet jo nok.

Fås som udvidelse direkte i Outlook eller via Excel.


Vil du høre mere om det? Så send en mail...

InfoBlikKC


InfoBlik™-app'en fås også i en særlig KnowledgeCloud-version (anvendelse kræver, at virksomheden anvender KnowledgeCloud data-univers).


Se mere her >>

KunderejsenKC


Kunderejsen-app'en fås også i en særlig KnowledgeCloud-version (anvendelse kræver, at virksomheden anvender KnowledgeCloud data-univers).


Se mere her >>

Outlook-kategorier


Outlook-kategorisering kan også automatiseres med brug af KnowledgeCloud (denne anvendelse kræver, at virksomheden anvender KnowledgeCloud data-univers).


Se mere her >>

Egenkontrol (BR18)


Microsoft® Office app i Excel® der hjælper ejer og lejer i henhold til BR18 med de relevante opgaver indenfor overblik, registrering af

egenkontrol, samt rapportering indenfor drift-, kontrol- og vedligehold af brandforhold i og ved bygninger (Kapitel 7).


Vil du høre mere?

Så send en mail ...

LCA/CO2


Microsoft® Office app i Excel®
der hjælper med at tydeliggøre CO2-aftryk og LCA (Life Cycle Assessment) i salgsprocessen af produktion, leverance og ydelser til kunder - tilbuddet (eller andet dokument) får et bilag, med dokumentation for LCA.


Vil du høre mere?

Så send en mail ...

MOAF™


MOAF™ (Microsoft Office App Framework © IDE CRM) gør tilblivelsen hurtigere og enklere end traditionelle metoder, samt visualiseringen af overvejelser kan løbende benyttes i processerne og derfor umiddelbart afprøves i praksis - langt hurtigere, mere effektivt og relevant.


Vil du høre mere om MOAF eller prototyping? Så send en mail...

Rådgivning i abonnement


Tilbydes som alternativ til traditionelle ydelsesformer, fx til strategisk, taktisk og operationel assistance. I alle abonnementstyper indgår off-site rådgivning indenfor de relevante fagområder, deltagelse i forskellige inspirationsaktiviteter afholdt eller inviteret af IDE CRM, og inspiration til digitalisering og procesoptimering.


Derfra vælges abonnementstype efter behov og interesse, fx om der ønskes inspirationsmøder og -events, mere specifik rådgivning eller udvikling, workshops, (Re)bootcamps, projektudførelse og interim projektledelse, eller måske individuel prototyping fx som forberedelse af valg eller indstilling af nye IT-systemer, eller ændringer af systemer, processer, organisation, strategi, implementeringer m.v.


En række prototyper stilles til rådighed for at illustrere muligheder, og give et hurtigt udgangspunkt for idéudvikling, anvendelse, og/eller videre udvikling og enkel, effektiv og dynamisk test af ideer og behov, samt naturligvis ligge til grund for kommende system-, proces- og organisationsbeslutninger. Disse kan også vælges at udvide eller bygge videre på.


Når abonnement og samarbejde er aftalt, afregnes tidsforbrug ikke, og med rådgivning i abonnement er en lang række ekstra serviceydelser desuden automatisk inkluderet og giver værdi og flere fordele. For hele virksomheden.

Innovation og start-up's

Fremtidens danske erhvervsliv kommer fra de ideer vi i dag får og bringer frem i lyset, ja hele vejen til succes. Derfor sker en række aktiviteter under overskriften "Innovation for fremtiden", og har til formål at støtte og vækste både allerede eksisterende og nystartende virksomheder.


Iværksætteri sammen med DTU Link på DTU Risø Campus i Roskilde, rådgivning til virksomheder med SMV:Digital, og forretningsudvikling med erhvervshusene er eksempler på nogle af disse aktiviteter.

KnowledgeCloud


Optimal udnyttelse af virksomhedens data for alle medarbejdere på tværs af systemer og processer -

værdifuld videndeling via KnowledgeCloud


Se mere her >>


Virksomhedens datasystemer forbindes via videnskyen "KnowledgeCloud”, og data kan derved deles på tværs af medarbejdere, processer og systemer.


Prøv KnowledgeCloud gratis i 30 dage, kom til TorsdagsTræf og mange andre gode ideer, hvis forretningsdata skal give mere værdi, enklere, hurtigere, og mere direkte.

KnowledgeCloud & Excel

Her er eksempler på, hvordan virksomhedens data nemt kan give værdi

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om disse og andre muligheder

Adgang til (også historiske) data

Med KnowledgeCloud Ribbon i Excel er der adgang til de tilknyttede data.


Se mere >>

Spørg oraklet

KnowledgeCloud leveres med et ‘orakel’ lavet i Microsoft Excel, som

præsenterer de svar, der i forvejen findes rundt omkring i virksomhedens egne forretningsdata, men ellers ikke er nemme at få, se og bruge.


Se mere >>

Kunderejsen

Når KnowledgeCloud er tilknyttet kundedata, kan de visualiseres med dette Excel-eksempel, der viser Kunderejsen i virksomheden.


Se mere >>

InfoBlikKC

Microsoft® Office app'en

InfoBlik™ der både giver information, overblik, nemme genveje, hjælper, giver nye muligheder, og sparer tid i de daglige opgaver, fås i en særlig KnowledgeCloud-version (forudsætter anvendelse af KnowledgeCloud Ribbon).


Få mere at vide her >>

Se mere om MOAF her >>

Outlook-kategorisering

Når KnowledgeCloud er tilknyttet kundedata, kan Outlook blive mere overskuelig fx ved at markere hver e-mail med kategori efter afsenderens relevans.


Fås som udvidelse direkte i Outlook få mere at vide her >>

eller som MOAF-app via Excel se mere her >>

KATALOGET


I InspirationsKataloget finder du en række eksempler, cases og anden inspiration til at få meget mere værdi ud af Microsoft Office pakken på egen hånd - eller med assistance og rådgivning fra IDE CRM


Kataloget inspirerer bl.a. om enklere og breddere anvendelse inden for processer og opgaveløsning,

intelligente, interaktive ’rapporter’, og prototyping, samt et par alternative anvendelser - alt sammen ved brug af Microsoft Office pakken

Kunderne siger bl.a.:

Udviklingsprojekt


Ganske imponerende


Marketingchef

Digitaliseringsprojekt


Den her løsning kommer til at sparke røv min ven - det er så fedt lavet


Business Manager

Prototyping-forløb


It looks really good and works fine. I am very happy 😊


CEO

BLH*-bogserien om Microsoft Office:

* ... jeg vil BARE, LIGE, HURTIGT gerne bruge ...

Klik på en bog for mere inforrmation

InspirationsWebinar:

"Nemmere salg med CRM og Excel"


Få inspiration til en nemmere salgsledelse og effektivisering af kunderejsen med Excel, når Claus og Martin på dette gratis webinar deler ud af deres viden.


Tilmelding efter modtaget invitation eller spørg om mere info og datoer via e-mail her ►

CRM*-artikler


Hvis du søger inspiration indenfor CRM, kan du finde en lang række artikler her, hvor forskellige dimentioner af de strategiske, taktiske og organisatoriske vinkler adresseres.


* CRM: Customer Relationship Management

Find inspiration til

Customer Experience Management (CXM)

i denne artikel med opsummering af 10 års innovation og succes'er i CX-”hjørnet” af CRM

Bogen om "Inspirerende ledelse"


Til dig som kommende eller voksende leder, og til dig som medarbejderen - måske for at snuse til en mulig karrierevej, for at forberede dig, for at se om dette er en verden for dig, for at forstå, for at blive inspireret


10 erhvervsledere på tværs af både brancher, organisationsniveauer, persontyper og -profiler, fortæller og giver deres erfaringer og bedste
råd videre til dig


Anmelderne siger blandt andet:

”… interessant og vedkommende …”

”… meget gennemarbejdet og er spændende …”

”… fornuftige pointer …”

”… et stort og grundigt arbejde …”

InspirationsWebinar:

"Kundedata med Excel - hvor langt kan man komme?"


Dette webinar er sammen med CBS, Dansk Industri og Erhvervshus Hovedstaden.


Missede du det eller vil du gense det, har du spørgsmål eller andet, så tag gerne kontakt ►

Videoteket


Vælg en film fra hylden, sæt dig godt til rette og bliv inspreret - til at gå videre selv eller til at gøre endnu mere sammen med IDE CRM


De 'åbne' InspirationsVideoer

på YouTube-kanalen af samme navn finder du her  eller nedenfor


'Lukkede' InspirationsVideoer er kun tilgængelige for kunder og særligt inviterede - se nogle eksempler her

Tre eksempler på "gør det selv"-inspiration

KATALOGET

InspirationsKataloget

Eksempler, cases og anden inspiration til at få meget mere værdi ud af Microsoft Office pakken på egen hånd - eller med assistance og rådgivning fra IDE CRM

BLH

BLH-bøgerne

Bøgerne om at gøre Office pakkens programmer til værktøj, der kan meget mere - om automation, forenkling, processer og om at gøre det umulige muligt

CRM

CRM-vejledning

Bog om (primært) den (ofte oversete) organisatoriske implementerings vigtige og værdifulde områder, der skal dækkes for virkelig at kunne "Få succes med CRM"

unsplash